Baltazarbesök för Wiirah....

 Tjo!
 
Vet ni vad i Torsdag kom min äldsta systerdotter hit för att spendera sin helg hos mig. Så igår tog vi en sväng Till Baltazar har i stan så hon skulle få leka och lära sig lite av varje. Hon älskar att åka dit och framför allt för att få träffa en person som jobbar där som bland annat kan trolla och otroligt duktig på att exprimentera.
 
Det roliga är att denna person träffa jag redan som tonåring. För på den tiden h*n hade ett hus här i stan där skolklasser kom för att få lära sig Engelska. Ni som känner mig väl vet att Engelska var ett av de ämnen jag hade svårast för i skolan. H*n uppmärksamma detta väldigt snabbt och förenkla mycket av aktiviteterna för att jag också skulle förstå. 
 
Wiirah var iallafall super nöjd över dagen även om vi hade en tråkig start på bussen. Det känns bra att hon var glad över utflykten. Sen tycker jag det är ganska lugnt där framför allt på en vanlig vardag. Det finns gott om sittplatser, vilket är perfekt för en att ta och vila en stund medans barnen leker och testa saker på egenhand. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jozefphina

Haha, och som vanligt mammas strumpor på promenad utan mig 😜😂🤣 Älskade stora Ungen min 💖

Svar: Hon njöt av det besöket otroligt mycket! love you sister!<3
♥JèÑnIèY♥

2019-03-04 @ 07:33:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0