Mycket vila är vad som gäller...

Goddag!
 
Då var det Fredag igen och jag har egentligen inget på schemat idag då jag fortfararnade kämpar med infektionen. Så mina dagar går mest ut på att inhalera med min maskin, vila och äta i omgångar just nu. Inte jätte kul men det går äntligen lite framåt även om det är en lång väg kvar innan jag har besegrat den helt. Pulsen är fortfarade hög men inte alls lika hög som det var Onsdags och igår.
 
Är ju beordrad vila fram tills febern och det är borta, så det blir mycket film och serier just nu! Jag älskar ju barn/ungdoms serier när jag är dålig som tex. Violetta, Say Luna och Livet på dansakademien. Upptäckte förresten igår att Säsong 2 kommit ut av Soy Luna, så har ingen brist på avsnitt iallafall. kramiz<3
 
Vad tittar ni helst på när ni är sjuka?
 
Har tre avsnitt kvar på "Livet på Dansakademien" sen blir det Soy Luna:
 
Min räddning nu när jag är dålig:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anna-Maria

Det där heltidsjobbet med att ta hand om en sjuk kropp…! Jag känner så väl igen det!
Jag gillar när jag har någon serie på gång att bara kunna fortsätta titta på. När jag mår dåligt kan jag inte bestämma mig för vad jag ska titta på annars. Sista serien jag streckkollade (såg om de första tre säsongerna + fjärde nya) var Outlander. :)

Svar: Ja verkligen:( Alla infektioner som går runt nu är jag livrädd för ändå lyckades jag åka på en av dem. En riktigt mardröm, men nu börjar jag äntligen känna en förbättring. Oj , nu för tiden finns det s mycket att välja mellan så ibland är det svårt att välja. Jag har det så när de kommer till filmer. Där kan jag vela mellan flera innan jag kan bestämma mig. Okej är den bra? kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-03-23 @ 10:59:27
URL: http://www.amoll.net
Maria

Om du har Netflix så kan jag rekommendera Grace and Frankie, ingen ungdomsserie direkt, tvärtom, handlar om äldre människor, men den är så himla rolig. Jag skrattar i varje avsnitt :)

Svar: Ska absolut kolla in om den är nått för mig. Tack så mkt för tipset fina du. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-03-24 @ 10:19:07
URL: http://iamiamarias.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0