Ännu en dröm blev sann...

Tjo på er!
 
Igår var dagen jag både längtat efter och vart lite orolig för sen jag bokade denna utflykt lite spontant i Februari. Jag kan ju aldrig riktigt lita på att min kropp håller sig i bra skick och framförallt att jag håller mig infektionsfri. Men jag lyckades hålla mig infektionsfri denna gång! Så igår kväll var jag och min älskade stora syster Jozzan på standup med Måns Möller och Özz Nûjen show "Världens historia".
 
Vi skratta så mycket och vi kände igen oss i en hel del av de dem tog upp. Jag är så stolt och lycklig att vi kom iväg för detta var ju ett av mina mål med året att våga chansa mer och få uppfylla saker jag drömt om. Ljudet var visserligen något för högt när musik spelades (korta stunder) även med öronproppar i. Men överlag gick det bättre än föväntat för mig och kroppen.
 
Idag är ju såklart en tuffare dag med kroppen, bakfylla känsla utan att ha druckit en droppe alkohol. Men för min del var det så behövligt att få komma iväg på något roligt efter allt som varit senaste veckorna. Nu får det bli en lugn och mysig helg som troligen lär spenderas i ett mörkt rum, allt för att återhämta mig. kramiz<3
 
 
 
Något suddig bild på syrran och mig:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
narcoffer

Vad roligt att du var tillräckligt pigg för att gå! Och vad modig du är! Det kan kännas lite för spännande att gå på stora offentliga tillställningar när man inte litar på kroppen.

Svar: Tack, ja jag är så glad över att jag orkade för vart så osäker in i det sista. Kramiz❤
♥JèÑnIèY♥

2019-10-25 @ 17:47:17
URL: http://narcoffer.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0