Min Lördag blir hyfsat lugn...

Goddag!
 
Idag har jag riktigt ont i bröstkorgen och höfterna och mycket beror nog på det regniga vädret ute tillsammans med mensen. Jag får försöka lindra det så gott det går och sen hoppas det klingar av snart. Planen för dagen är att jag ska ta mig till biblioteket lite snabbt om jag hittar skjuts för jag behöver låna 3 böcker till pojken som kommer hit imorgon. Om jag nu ens lyckas låna något, då jag inte ens kommer ihåg mina inloggningsuppgifter till det. Men det löser sig nog!
 
I övrigt har jag bara tänkt ta det lugnt och kanske om kroppen tillåter pyssla lite senare sen ikväll. I första hand förbereda min kreativakalender inför Novembermånad. Det är den kalendern jag använder för att anteckna blandannat Smärtskala, ND och om jag vart febrig.
 
När det är gjort är det dags att börja lite smått med att göra julkort som ska skickas sen i december. Jag är i alla fall ute i god tid i år med det, så ingen brådska utan det kan jag göra lite då och då när jag orkar. Det är alltid lika spännande och se hur många det lyckas bli i slutändan. kramiz<3
 
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0