Känslorna exploderade...

Hej!
 
Dagen startade rätt bra igår men strax efter lunch behövde alla känslor komma ut och då kom det som en explosion av tårar. Hela jag blev dränkt av alla tårar som forsa ner för min kinden. Men någonstans förstår jag nu i efter hand att det var vad jag behövde för att verkligen få ut allt som tynger mig just nu. Jag behövde lätta den tyngden för att kunna ladda om. Nu är det inte långt kvar innan jag åker på en liten mini-semester till syrran. Jag ska klara mig till dess utan allt för mycket tårar.
 
Idag väntas mensen komma och trots allt känner jag mig nu redo för det. Jag har gjort mitt bästa nu den senaste veckan för att förebygga de svåraste kramperna. Nu kan vi bara hålla tummarna att det fungerar! Mensens ankomst känns redan i koppen i form av smärtor i lederna, men än så länge är dem hanterbara. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se någon rolig film. kramiz<3
 
Ibland rinner bägaren över och då måste det få komma ut...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sandifighter

Låt tårarna komma fina du, det rensar kroppen och tårkanalen ❤

Svar: ja, det behövs verkligen emellanåt, men vad det tar på energin att vara ledsen. Jag var helt utslag sen på kvällen och fick tyvärr ett litet "anfall". Men känner mig så mycket lättare inombords nu, så det var välbehövligt att få släppa ut dem tårarna.
Många kramiz fina du<3
♥JèÑnIèY♥

2020-01-16 @ 18:27:34
URL: http://sandifighter.se
Jennifer

Ibland måste man bara låta tårarna falla <3

Svar: Du har så rätt, ibland måste låta tårarna falla. Efteråt känns det oftast mycket lättare inombords ändå drar man oftast ut på det så länge som möjligt.
kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2020-01-16 @ 22:54:48
URL: http://jennifermarie.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0