Jag klarade det!!!!

Hej på er!
 
Det gick så mycket bättre på sjukhuset igår än jag hade väntat mig. Vissa har nästan försökt skrämma upp mig inför Gastoskopi medans andra har peppat mig. Jag själv har nog mest känt mig nervös för hur de skulle vara efteråt och inte under själva undersökningen. Så här i efterhand kan jag säga att det inte var speciellt obehagligt för mig utan bara att de kändes lite märkligt. Jag fick bedövning som många, många gånger tidigare och en liten dos lugnande för att slippa kräkreflexerna.
 
Sen hade jag otroligt fina sköterskor runt mig och speciellt den som satt bakom mig och klappa mig på ryggen medans läkaren höll på. Det gav en trygghet, så det där med att andas lugnt gick super bra. Sköterskorna var nästan lite förvånade över hur pass lugn jag var från början till slut för att vara första gången. Så tack Youtube för alla BRA videos om gastroskopi.
 
 Dock är smärtan nu efteråt fruktansvärd så jag knappt svälja mitt saliv eller ens prata utan att de ömmar i halsen (ungefär som när man trycker på ett stort blåmärke). Men det vet jag kommer gå över om ett par dagar när svalget fått återhämta sig precis som efter undersökningen i Göteborg i somras. Bara försöka hålla sig lugn och ha smärtstillande nära till hands om smärtan skulle bli såpass svår att det behövs för att kunna äta. Kramiz<3
 
Nära mig hade jag hela tiden Gloriah min stödnalle.
Tillsammans har vi genomgått många undersökningar och behandlingar:
 
Direkt efteråt åkte jag och pappa för att köpa de hörlurar jag länge velat ha. Dock hade dem inte i rosa så fick bli vita. En perfekt belöning!
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love<3
 


Kommentarer
Jasmine

Men wow vad häftigt de gick så bra! Otroligt starkt! Jag mena inte alls tidigare att skrämma upp dig bara för sakens skull för o va typ elak. Jag skäms lixom än idag att ja inte klarade av det, känner mig typ svag, men vet att de är så olika. Kram

Svar: Jag har läst många gastroskopi upplevelser under dessa veckor fram tills i Torsdags. Många av dem var tyvärr långt ifrån så bra som min upplevelse.

Du ska absolut inte skämmas vännen, du ska vara stolt för att du tog dig dit och försökte! Du gjorde det bästa som gick efter din förutsättningar. Du var stark och du är garanterat ännu starkare nu! Jag hoppas verkligen du inte fick allt för traumatisk upplevelse av det och om du fick det hoppas jag du hade någon att prata ut om det. För sånt kan annars ligga kvar och skapa ännu mer osäkerhet och rädsla inför andra undersökningar och utmaningar i livet.

Alla är vi olika och har gjort olika resor i livet för att få erfarenhet. Du är absolut inte svag bara för att du inte slutförde det, Du är stark som försökte.

Många varma kramar<3
♥JèÑnIèY♥

2020-10-02 @ 15:07:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0