Startar veckan med bra sömn...

Hej!
 
Inatt har jag verkligen fått en bra nattsömn utan mardrömmar och allt för svåra smärtor. Så himla skönt att kroppen verkligen fått sin viktiga sömn. Nu är det dags att dra igång en ny vecka och denna kommer bli en utmaning. Jag har nämligen sjukhusbesök och fotvård inbokat Onsdag-Torsdag.

 

Jag brukar annars försöka ha minst en vilodag emellan, men så blev det inte denna gång. Så får se hur kroppen lär må efteråt och hur lång tid det tar för kroppen att återhämta sig sen. Nu blir det en lugn start på veckan med mycket vila, allt för att ladda inför vårdbesöken. Kramiz❤

 

 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer
Annica

Hej hej!
Nubbar jag läst i kapp mig.
Din stackare 😢
Ingen bra period för dig nu.
Men det verkar som det är lite bättre nu.
Håller tummarna för dig i veckan nu när du ska göra din undersökning.
Jag har oxå ont av öronproppar men har hittat en variant som inte gör ont. Finns på apoteket Classic wax heter dem.
Ha det så gott du kan.
Kram 🥰

Svar: Hej! ja, denna höst är verkligen tung och svår, men just nu är det hyfsat stadigt även om många av dagarna är riktigt kämpiga att ta sig igenom.

Åh tack, börjar bli allt mer nervös ju närmre undersökningsdagen kommer. Men jag hoppas och tror det kommer gå bra. Jag kommer ha med mig en liten ryggsäck med saker som får mig lugn då pappa troligen inte kommer få vara vid min sida.

Tack för tipset! Ska genast beställa hem sådan och se om det fungerar bättre. Dem jag har just nu har jag använt (bytt dem regelbundet) i många år men senaste året har dem inte alls fungerat för mig. Det blir som sprängvärk i örat av trycket från dem.

Hoppas du har en bra start på veckan. Många kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2020-09-28 @ 17:12:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0