Taggad på denna dag...

 Tjo!
 
Jag avskyr egentligen att duscha på morgonen eller som nyvaken. Men idag var jag tvungen att få det överstökat så tidigt som möjligt för att kunna vila mig stak inför kvällens mellofinal. Planen är att jag ska hem till mina föräldrar ett dygn och det är lite blandade känslor med tanke på hur det gick sist vi var på ön. 
 
Kroppen känns hyfsat okej idag eller i alla fall än så länge. Smärtorna har lugnat sig en aning. Dock är jag fortfarande stel, men det går sakta framåt. En stund i taget och nu blir det vila innan pappa kommer och hämtar mig. Kramiz
 
 
  
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer
Jasmine

Hej, har ju följt dig ett tag nu. Ta inte de här fel. Undrar från mig som oxå är kroniskt sjuk med mkt trötthet o smärta. Är du lycklig me ditt liv o vardag? Du verkar kunna leva och kunna acceptera ändå dina symptom och ändå vara glad och må bra? (Klart både du o jag helst av allt vill va friska).

Men du skriver ju typ skriver mkt om att du typ mår bra ändå för de lilla lixom och det är häftigt tycker ja. Härligt att läsa! Är ju en väldigt privat fråga de här de förstår jag. Du får svara hur mkt lr lite du vill. Kram <3

Svar: Hej, Vilken bra fråga även om den är lite svår att besvara. Livet blev långt ifrån de jag trodde som barn, men med åren har jag hittat en vardag som fungerar hyfsat för mig. Jag skulle inte säga att jag är olycklig, men man har ju sina dippar såklart. Jag är lycklig fast på ett annat sätt än innan jag blev sjuk.
Jag har nog även fått min morfars sätt att se på saker, för hur sjuk han än var mot slutet så såg han alltid det lilla. Han har nog format mig mer än jag förstod till en början. Det är något som slagit mig med åren efter att han gick bort.


Många, många kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2021-03-14 @ 12:39:06


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0