Kraschat efter besöket i måndags...

Hej!
 
Läkarbesöket i Måndags gick super bra men vad det tog på mina krafter. Det var som all energi bara rann ut där så när jag väl kom hem däcka jag på soffan innan resten av symtomen på krasch kom senare under kvällen, smärtorna och skakningarna m,m... Dagen igår blev extremt lugn och så kommer även dagen bli idag. Bara se till att jag får i mig tillräckligt med näring mellan vilostunderna. Försöka återhämta mig någorlunda efter det långa läkarbesöket.
 
Jag hade egentligen behövt ringa rehab om nya handledsskydd då mina gamla börjar bli så slitna att dem lossnar i sömnen. Men avvaktar nog till imorgon eller till Fredag och hoppas min mossiga hjärna orkar det då istället. Nu ska jag vila igen innan jag ska försöka äta något litet men gott som kanske triggar igång aptiten. kramiz<3
 
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer
Anna-Maria

Usch för krasch! Men jag känner så väl igen det där att krascha även efter de bra läkarbesöken. Det tar otroligt mycket på krafterna. Hoppas att du piggar på dig av att få vila ikapp lite.

Svar: Ja, läkarbesök och sådana möten tar verkligen enormt på krafterna. Jag fick återhämta mig ett dygn sen kom ett bakslag av strul som fick mig krascha ännu mer. Men jag ska försöka koppla bort allt sånt i helgen=)
Vill önska dig en trevlig helg.
kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2022-03-03 @ 20:55:59
URL: http://www.annamarialundstrom.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0