♥Veckans Stolthet/Glädje v.12♥

Hej på er!
 
Vet inte riktigt var jag ska börja någonstans när det nu är dags att börja sammanfatta ännu en vecka. Den börja lite tufft med en hel del vårdbesök på schemat men dem flesta av besöken gick ju bra, det enda som gick sådär var vårdsamtalet i Tisdags. Den personen och jag kommer helt enkelt inte överens. Det är så det är ibland! Det allra bästa med veckan var ju ändå att få vara ute på ön och bara njuta av vårvärmen och allt som blommar igen efter den kalla vintern. Här kommer fem saker jag är stolt/glad över denna veckan. kramiz<3
 
 
Jag är Stolt/Glad över att jag i veckan:  
 
 Kom ut till älskade ön.
 
Vårdbesöken i Måndags gick bättre än jag
trodde skulle göra.
 
 Solen har nästan varit framme varje
dag.
  
 Lyckades fånga en fin soluppgång.
 
Känt mig förvånadsvärt lugn inombords.
 
  
 Vad är ni mest stolta/glada över denna veckan?
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love❤
 


Kommentarer
Anna-Maria

Låter som en fin vecka ändå. :) Just nu är jag lite extra stolt över sambon som byggt ihop ikea-hyllor och tv-bänk i helgen. Bra för att komma i ordning mer här hemma! Sakta men säkert går det framåt. :)

Svar: Åh, vad skönt att ni sakta men säkert börja komma i ordning där hemma.
Hoppas du får en super fin kommande vecka.
kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2022-03-27 @ 17:57:28
URL: http://www.annamarialundstrom.se
Sigrid

Gillar verkligen dina små veckosammanfattningar Jenniey! Det har inspirerat mig att börja göra såna också. Verkligen fint sätt att avsluta veckan på. Jag beundrar också din kämpaglöd och din empati med dig själv, du verkar vara så bra på att ge dig själv de där lagom stegen att ta. Och är förlåtande mot dig själv om det inte går som du tänkt. Det är väldigt fina egenskaper. Hoppas du får en fin kommande vecka!

Svar: Vad glad jag blir att jag kunnat inspirerat någon. Det är ju så lätt att man glömmer bort det fina stunderna i allt det jobbiga och att då kunna få avsluta veckan med att se tillbaka på de fina stunderna istället känns fantastiskt särskilt för en själv och det peppar en för att ta sig an en ny vecka. Jag älskar att få skriva dem inläggen men också att titta tillbaka på dem när man har en tung dag.
Åh tack, blir väldigt känslosam av dem orden.


Hoppas du får en toppen fin vecka. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2022-03-27 @ 18:42:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0