Äntligen en vettig vårdplan...

Tjo!
 
Då har man precis kommit hem efter ännu ett vårdbesök och som tur var det till den jag klickat allra bäst med i teamet. Vi kom båda fram till att det i dagsläget inte är aktuellt med gruppbehandling dels för att min kropp inte är i skick för så många timmar som det skulle bli i veckan utan att riskera permanent försämring men också för att jag redan har de flesta grunder som dem lär ut. Jag fick under dagens besök även beröm för jag är så duktig på att pussla ihop vardagen så gott det går samtidigt som jag är noga med vilostunderna. 
 
Men även om inte gruppbehandling är aktuellt så är planen att jag ska ha fortsatt kontakt med en sjukgymnast som är duktig på långvariga smärtor. Så jag kommer inte gå tillbaka till min gamla som inte var så duktig på just långvariga svåra smärtor men som säkert har sina egna specialområden och är duktig dem.
 
Sen satt vi också och diskutera lite kring hjälpmedel och det är ju något som jag tycker är skitsvårt att acceptera mentalt. Så ibland är det något som jag måste smälta ett tag innan jag är redo att släppa in det. Igår fick jag efter mycket grubblande sen senaste besöket ut ett glidlakan för att se om det hjälper mig om nätterna vid skifta av höftsida (sover enbart på sidan). Får hålla tummar och tår att det ger någon förbättring om natten. Det finns ytterligare ett par hjälpmedle som kan vara aktuellt men jag får fundera lite på det till nästa möte. kramiz<3
 
Äntligen har man funnit ett par änglar i vården...
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0