En tripp till grannkommunen...

Tjo!
 
Idag vart det en mysig lite utflykt till grannkommunen med två av mina syskonbarn men framförallt för den lilla som varit så taggad sen jag berätta för honom att vi ska iväg till ett gammalt bibliotek där dem har en rymden-utställning för barn. Jag ska ärligt säga att jag var lite smått nervös inför resan då minstingen reagerat ganska oroligt över att vara utanför min lägenhet de tidigare dagarna. Men idag kändes lillen betydligt mer harmonisk trots att vi åkte till en helt annan kommun. 
 
Det blev en otroligt lyckad resa där vi bland annat gick in i den vackra domkyrkan. Den upplevelsen var nog lika stort för mig som för dem då jag näsintill glömt bort hur vacker den är efter alla år som gått sen jag var där senast. Därefter traska vi över till bokävetyret som ligger på andra sidan vägen om kyrkan. Där lillen fick lära sig lite om rymden och framförallt få leka av sig innan vi tog ett mindre lyckat restaurangbesök i staden innan vi åkte hem igen.
 
Tror helt ärlig jag aldrig jag ätit så äcklig skinka på en pizza i mitt liv, såg seriöst ut som långa maskar och tösens dyra caesarsallad smaka inget annat än vattnig sörja av salt. Så på de stället lär jag nog inte återkomma till om man säger så. kramiz<3
 
Så mäktig kyrka
 
Glasmålningarna går knappt beskriva i ord:
 
Bokäventyret:
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0