En resa som aldrig tar slut

Tjo!
 
Jag har vart sjuk i över 11 år nu och för exakt 4 årsen fick jag diagnoserna ME/CFS & Fibromyalgi ställda nere i Mölndal. Till en början var det en enorm lättnad över att äntligen få svar på vad man led av. Tills den dagen man insåg hur svårt livet skulle bli med alla hinder på vägen. En evighets lång kamp mot både kroppen och vården. Men jag är en fighter som slåss för att vinna!
 
Här går det att läsa om min sjukdomsresa Del 1 & Del 2. Där står det om min resa från insjuknande till att jag faktiskt fick diagnoserna. Har ni några frågor får ni gärna ställa dom i kommentarerna. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Elin

Har läst Del 1 och Del 2 också men undrar ändå lite. Du blev sjuk redan som barn men fick inte diagnoser förrän 2011? Minns du vad vården trodde du hade under den tiden? Eller sa man typ bara: ”Vi vet inte”? Blev du sjukskriven redan som barn och för vad i så fall? Hur lång tid gick från insjuknade till att du fick ME och fibromyalgi som diagnos? Kämpar själv med att ha vart utan diagnos länge så drf jag frågar. Kram <3

Svar: Hej! Läkaren på barnmedicin trodde inte på mig eller mina föräldrar. Så det var inte förrän efter jag fyllde 18 som min läkare på vc som jag hänvisades till efter Barnmedicin ville skicka mig på utredning till flera olika specialistmottagningar och drygt ett år senare får jag diagnoserna på papper och då har jag hunnit bli 19 år gammal. Från att jag blev sjuk till att jag fick diagnoserna tog det 7 hela år och det var inte förrän jag hade diagnoserna på papper och några års kämpande med fk och vc som jag blev sjukskriven.
Mina skolår i högstadiet blev hårt drabbade och jag fick läsa upp betygen via IV (Individuella programmet) i 2 år med super bra stöd av mina lärare. Försökte sen gå på en gymnasielinje men fick hoppa av då jag inte klarade hålla tempot som krävdes.


kramiz
// Jenniey Love


♥JèÑnIèY♥

2023-03-25 @ 20:29:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0