5 stycken snabbfakta om mig....

God dag!

 

Här kommer ett lite annorlunda men roligt inlägg som handlar om saker som kan vara bra att veta om mig. Tänkte lägga upp lite sådana här inlägg under sommaren, så ni får gärna tipsa om olika listor man kan göra eller om det är något speciellt ni vill veta mer om mig. Kramiz<3

 

5 roliga fakta om mig:

 

1. Jag älskar att åka på utflykter som har med naturen att göra. Då det känns så befriande att få komma ut.  Så min blogg skulle egentligen fått heta SkogsmullenJenniey. Något min syster inte riktigt höll med om och tur var väl det. För mitt nuvarande namn känns betydligt mycket finare.

 

2. Min morgon & kvällsrutin är extremt viktig, bryts dem blir det kaos i min hjärna ändå älskar jag att vara lite spontan av mig.

 

3. Jag börja ganska sent med att använda dator. Men jag är en person som vågar pröva mig fram vilket gjort att jag kan en heldel om just datorer nu mera.

 

4. Jag har aldrig vart på krogen och kommer förmodligen inte göra det heller. Då festande inte är min grej.

 

5. Jag har extremt svårt att göra mig av med nallar jag fått genom åren. Då nästan alla nallar har en historia för mig. Så 2-3 flyttkartonger i förrådet är enbart nallar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0