♥Min sommar 2017♥

Hej på er!
 I våras gjorde jag som vanligt en sommar-lista på saker jag ville hinna med innan hösten kom. Sen dök det så klart upp andra saker som inte var planerat men ändå blev lyckat till slut. Nu är min sommar slut för den här gången och jag tänkte göra en liten sammanfattning av de bästa tillfällena som jag kommer titta tillbaka på nu under hösten och vintern. kramiz<3
 
♥Bada ute:
Mitt älskade dopp utomhus fick jag i mitten av Augusti efter att ha väntat hela sommaren.
 
♥vara hos syrran:
Jag inledde sommaren med att vara hos syrran och jag avsluta den på exakt samma sätt.
 
♥Åka på Läger med V.i.p:
Detta var något som jag besämde mig för att åka med på i sista stund. Jag ångrar inte det valet även om jag var sängliggades ett bra tag efter. Det var så otroligt roligt och mysigt!
 
♥Vara på ön och besöka Läcköslott:
Borta bra men hemma bäst sägs de. Så att jag spendera 3 veckor där ute under pappas semester var inte så konstigt. Jag njöt av lugnet fullt ut!
 
♥Besöka släktningar i västerås:
Senaste viselsen dit var visserligen av en tråkig anledning. Men jag vet att det betydde mycket för båda mina gammelfastrar att vi kom. Jag har hela mitt liv vart nyfiken på min farfars bakgrund och nu har jag fått några svar.
 
♥Göteborg besök:
Ett minst sagt spontat sommarbesök i kära Göteborg. En kompisträff för att prata av mig lite och för att få komma iväg på nått kul.
 
♥Behandlingen mot Akne:
Jag gick i slutet av sommaren i mål efter att gått på en behandling för min svåra akne. Jag fixa det jag aldrig trodde skulle vara möjligt!
 
Lite bilder från sommaren<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0