Arg som ett bi efter vårdsamtalet...

Goddag!
 
Idag är jag fortfarande sjukt upprörd över vårdsamtalet igår som sluta med att sköterskan sa hejdå och la på luren när jag börja ställa frågor varför dem inte hört av sig som de lovat och hur lång tid det kan ta innan jag får svar. Visst hon kanske inte har koll på allt men då kunde hon sagt det eller direkt ha hänvisat mig till någon annan som kunde svara på frågorna istället för att bara lägga på mitt i.
 
Jag ska inte behöva ringa varje jävla vecka för att slumpen ska avgöra om jag får prata med någon som kan svara på mina frågor kring om det är väntetid eller inte. Det är som ett skämt! Så på måndag lär jag höra av mig till enhetschefen och hoppas att hon kan svara på mina frågor annars lär jag faan byta vårdcentral.
 
Jag har ledsnat på att de slarvar bort remisser, glömmer skriva journalanteckningar något som också upptäcktes igår att samtalet jag ringde till dem innan jul inte står med i journalen?! Tur man själv är duktig på att anteckna alla datum man ringer eller besöker dem!
 
Dem gick från toppen till botten!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anna-Maria

Fy vad dåligt bemötande! Jag blir så trött och less på hur usel sjukvården oftast är! Man måste vara frisk för att ha en chans att orka med att bråka sig till rätt vård. Behöver man ha med flera olika specialister att göra är det stört omöjligt att få dem att prata med varandra och kanske se några samband mellan de olika sakerna.
Hoppas du i alla fall får en ursäkt på måndag och lite upprättelse. Och bättre hjälp i fortsättningen!

Svar: Jag blev så chockad över hur sköterskan bemötte mig. Aldrig att jag vill prata eller ens komma till den sköterskan igen. Håller med det är helt omöjligt att få olika specialister att prata med varann:( Vilket gör att man som sjuk får stå på sig ännu mer:(

jag hoppas verkligen att chefen är vettigare, men börjar bli super nervöst att hon lär vara lika vidrig i sitt bemötande. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-02-11 @ 09:54:29
URL: http://www.amoll.net


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0