Tacksamhet och kärlek...

Tjo på er!
 
Febern som slog ut hela mig igår satt även i inatt. Detta märktes ganska tydligt då jag hade konstiga mardrömmar. Jag pratar, skrek och grät i sömnen något som inte hänt mig på flera år. Mamma kom såklart in direkt när hon hörde detta och jag vakna av ljuset när hon öppna dörren. Så jag blev inte skrämd när hon väckte mig som jag annars brukar bli. Sen satt hon på golvet intill min säng tills jag somna om. Min älskade supermamma som gör vad som helst för mig och framför allt får mig lugn och trygg när paniken är pågång.
 
Jag överaska förresten mina föräldrar igår kväll med en chokladlåda från Lindt Lindor som tack för allt dem gör för mig. Dessutom ska dem få äta middag på en restaurang längre fram på egenhand utan mig som förkläder. Det kändes så skönt att ge tillbaka allt dem gett mig. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anna-Maria

Usch för feber och att inte må bra! Men så himla fint med en bra mamma som pysslar om och finns där! <3 :) Hoppas att du mår bättre idag!

Svar: Ja, som tur är jag betydligt piggare idag. Så febern har nog börjat gå ner.
Jag är otroligt tacksam att ha så fina föräldrar som trots att jag är mer en vuxen ändå ställer upp. Jag hade nog inte kommit såhär långt i livet utan dem.

Hoppas du har en fin dag.

P.s tror jag hittat en nya favorit blogg i min smak. Så tack för att du lämna ett avtryck här så jag kunde hitta till dig.

kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-02-15 @ 13:15:26
URL: http://www.amoll.net
Rebeca

Hej!vilken tur att du har dina föräldrar som ställer upp för dig. Bor du hemma? Jag har en sambo som jag bor med. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Det är tufft att vara kroniskt sjuk. Jag såg dokumentären du tipsade om. Jag kan inte föreställa mig hur tufft du har Det. Jag visste inte så mycket om sjukdomen innan. Kram!

Svar: hej! Ja, jag bor hemma fortfarande och det är nog tur. För jag hade inte fixat att bo själv just nu. ja tuffare än man tror och man vill ju helst klara sig på egenhand samtidigt så vet man innerst inne att det inte alltid går. vad skönt att du har en sambo som finns där.
Tack för att du tog dig tiden att kolla på den. Det betyder så mkt att kunskapen om ME sprids.

kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-02-16 @ 17:57:03
URL: http://beccaaah.blogg.se
Rebeca

Hänvisade till fel blogg adress. Du hittar mig här http://becaaah.blogg.se

2018-02-16 @ 17:59:03
URL: http://becaaah.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0