Lyckat läkarbesök...

Tjo på er!
 
Läkarbesöket igår gick så mycket bättre än jag hade vågat hoppats på. Vi kom bl.a. fram till att vi ska försöka höja en av medicinerna för att se om nattsömnen blir bättre. Då även det kan minska smärtorna en aning, vilket är målet just nu. Fungerar inte det kommer vi prova att dela upp en av de andra kvällsmedicinerna på två ( dvs morgon & kväll). Men då det kan ta veckor innan man ser resultat från första planen blir de att försöka hålla tålamodet uppe. Små steg i taget!
 
Det känns iallafall underbart att äntligen ha en vettig plan att gå efter. Dessutom ett stort plus till läkarens bemöttande som var bland det bästa jag haft även om jag fick kämpa hårt för att ens få en tiden. Bemötttandet beror nog mycket på att ME har vart uppe i media en hel del senaste tiden. Så stort tack till alla som deltagit i media för att sprida kunskap! kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Maria

Vad skönt att läkarbesöket gick bra, det är ju nåt man alltid gruvar sig inför tycker jag, hur kommer jag bli bemött den här gången osv. Vad bra att ni har en plan med medicineringen också, jag håller tummarna för att det kommer bli bättre.

Svar: Ja, visst är det så fast man egentligen inte borda känna en oro inför vårdbesök när det kommer till bemöttande.
Tack. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2018-06-03 @ 11:08:10
URL: http://www.iamiamarias.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0