TENS-maskinen på i timmar...

Hej!
 
Igår koppla jag äntligen på TENS-maskinen och jag hade den på i mer än 7 timmar innan jag stängde av den och somna för natten. Jag blir vädligt avslappnad av den och jag borde nog använda den oftare när jag är feberfri. Men det är inte så lätt att få ihop det alla kvällar då det är andra saker som måste fixas när jag mår hyfsat (är feberfri).
 
Idag är planen att återigen försöka ha den igång ett par timmar fast på ett annat ställe på ryggen. Hoppas nämligen kunna lindra lite av mina "för smärtor" inför mensen som kommer om 2 dagar. I övrigt blir det mycket vila och kanske att jag och mamma startar upp ett 1000 bitars julpussel som jag fick av henne för ett par veckor sen. Får ta en timme i taget och se vad kroppen orkar med. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
dennis

Var köper du den TENS masknen och bra pris

Svar: Jag minns tyvärr inte vilken hemsida jag köpte den på, men jag har för mig jag gav runt 2300kr för den, men då visste jag exakt hur den fungera. Då det var en sådan jag låna från rehab innan dem satte sin gräns på max 3 månaders lånetid. Dock verkar dem ha ändrat utseende på den igen.
Finns massa olika TENS bland annat på Clas Ohlson, apotek. Men kolla recensioner på nätet innan köp de brukar vägleda en till bästa val för ett bra pris.
♥JèÑnIèY♥

2020-08-01 @ 12:02:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0