En berg och dalbana av känslor....

Hej på er!
 
Jag kokar inombords av alla känslor som jag just nu bär på och sen pågår det väldigt mycket tråkigheter runt om mig som tyvärr påverkar mig. Jag kommer inte gå in på detaljer här eller iallafall inte den närmsta tiden. Det är lite för personligt och jag känner mig inte helt redo än. Det är helt klart kämpigt att försöka känna sig glad när man innerst inne spricker sönder.
 
Jag är iallafall tacksam över att min brors katt P bor här som kan trösta mig och kela med mig tills jag somnar. Utan det hade jag förmodligen inte kunnat komma till ro alls. Vårat band vi skapat är något jag kommer bära med mig resten av livet kan jag säga. Hon blir så glad när hon får syn på mig att hon kommer springandes. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Linda

Men fina du, hoppas att allt löser sig till det bästa! Man måste känna sig redo, men man skall inte heller känna att man måste berätta för omvärlden. Ditt liv är ditt liv som du bestämmer över.
Svar: Ja ibland är det en fördel att bara köra inte i alla tillfällen, men det har verkligen hjälpt mig nu, så Im gonna keep doing it.

Svar: Tack fina du! Jag hoppas verkligen på att finna en lösning.
Precis, jag vill inte skriva något jag inte känner mig helt hundra på att jag vill dela med mig av. Jag är öppen om mycket men vissa saker är för privat för att ta upp på bloggen som kan läsas av så många person. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-01-14 @ 18:58:02
URL: http://www.lindamarie.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0