Äntligen släppte de värsta...

Hej!
 
Då var en ny vecka här och jag startade upp den med ett akutbesök hos en massör för mina födelsedagspengar (som egentligen skulle gått till något annat). Det var kanske inte den mest avslappnande massagen jag fått med åren men vilken befrielse känsla man fick efteråt. Dock såhär framåt kvällen känner jag hur ömheten i kroppen kommer smygande och jag kan inte ens sitta med ryggen mot hårt underlag och det säger lite hur massören fick ta i för att få ordning på de värsta knutor jag haft/har.
 
Jag kommer troligen må rätt kasst kommande dagarna men förhoppningvis vänder det åt det bättre när det kommer till mina plågsamma smärtor i bröstrygg/bröstkorg som eskalerat sen i våras. Jag kan redan nu känna skillnad på smärtorna. Jag kan andas (röra bröstkorgen) utan att tårar forsar längst med kinden. 
 
Dessa smärtor är allså vad min sjukgymnasten har försökt få ordning på med hjälp av övningar i snart ett halvår utan förbättring utan bara försämring. Jag säger inte att övningarna är fel, men man kanske ska börja i rätt ordning det vill säga med att lösa upp muskelknutor som finns och mjuka upp innan man ger ut övningar. Som det vart nu har jag gjort mina små övningarna i spänt läge, vilket har triggat smärtorna ännu mer i mitt fall. Tillslut blev det för mycket för min kropp att hantera.  Jag har förresten återbesök hos sjukgymnasten i slutet av veckan och det ska bli spännande. kramiz<3
 
 
Puss & Kramiz
// Jenniey Love
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0