Vardagen är kämpig...

Hej!
 
Jag har riktigt svåra nervsmärtor som tar kål på mig och är så pass tom på energi att jag knappt klarar hålla mig uppe längre. Varenda del i vardagen som måste göras är en enorm utmaning. Måltider är svårast att klara av minst 3 ggr/dag, sen kommer toabesök, duscha (1-2 ggr/veckan beroende på hur mycket jag svettats) och byta om som också tar enormt på energiförrådet. 
 
Har jag tur kanske jag har ca en dag i veckan där jag faktiskt kan göra något ett par få timmar innan jag ligger helt utslagen igen. Men allt måste planeras för att jag ska hinna vila både innan och efter jag göra något. Jag vet inte ens om det går beskriva hur läget är just nu!
 
Så inte konstigt att frustrationen börjar komma allt mer. Sen hjälper det knappast att det gått en vecka sen jag förlora min superhjälte med päls som gav mig tröst och glädje i vardagen. Jag vet inte hur jag ska klara av denna period av försämring som pågått i flera veckor nu. Det enda jag vet är att jag kommer fortsätta kämpa! kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Rebeca

Kan rekommendera serien Mystiska sjukdomar på Netflix. Det var en kille med ME där. Det var intressant att lyssna på hans historia och hur hans anhöriga hade det. Gick i flera avsnitt. Krya på dig!

Svar: Hej, tack för tipset. Jag har dock redan sett alla dem avsnitten. Tack så mkt. Massa kramiz
♥JèÑnIèY♥

2019-02-17 @ 15:00:59
URL: http://becaaah.blogg.se
Nilla

💖💖💖

Svar: kramiz underbara du<3 <3 <3
♥JèÑnIèY♥

2019-02-18 @ 09:10:03
URL: http://mittlivmedme.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0