Tacksamhet mitt i all motgång...

Hej!
 
Usch, Jag hoppades verkligen på att jag skulle känna mig lite bättre idag. Tyvärr känner jag fortfarande off och idag är även rösten och talet rejält påverkad. Lite surt att detta bakslag kommer nu. Får försöka göra så gott det går med att hålla tårarna borta även om det extremt kämpigt just nu.
 
Igår hade jag turen att brorsans katt för en gång skull kom in tidigt. Hon och jag bädda ner oss i varsin säng av våningsängen för att vila/sov i det nersläckta sovrummet. Det finns inget som är så mysigt som att höra någon som pustar ut innan dem somnar. Något som katten alltid gör!
 
Det är så otroligt mysigt att ha lite sällskap i rummet. Hon sov även inne hos mig natten tills idag. Så hon lämna inte mitt rum förrän imorse när min mamma kom upp. Så tacksam och lycklig över att få prova på det här med djur. kramiz<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lene

The Good Doctor har jag sett en hel del av och den tycker jag är bra. En mysig och "fin" serie tycker jag. Den visar att man kan även om man har något hinder. Det är ju inget hinder. Bara man har rätt inställning.
Tack för du tittade in hos mig. För att svara på din kommentar så tycker jag definitivt att du ska testa det de dagar du inte har någon lust att äta något. Det mättar bra och man håller sig länge på det, tycker jag. Du kan ju ta vilken frukt du vill och vilken yoggi du vill, även ta valfri brunch/musli du vill. Det är det som är det fina, plus att det tar inte lång tid att förbereda. Ha en fin dag.
Kramar
Lene

Svar: Precis den serien visar verkligen att man kan även om man har något hinder.
Aa, ska inhandla lite redan imorgon för att kunna göra sådan frukost. älskar frukost som inte tar allt för lång tid att förbereda. HA en super fin dag. kramiz<3
♥JèÑnIèY♥

2019-01-30 @ 08:41:38
URL: http://nouw.com/mingyllenesparv


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0